VIDEO/ Banorët e Unazës së Re i përgjigjen kryeministrit: Propagandë e fëlliqur

Banorët e Unazës së Re u janë përgjigjur akuzave të kryeministrit Rama dhe mediave të rreshtuara krah tyre. Ata publikuan një video ku tregohet qartë trafiku në këtë zonë i cili nuk është 45 minuta nga pallati me Shigjeta deri te sheshi “Shqiponja”.

Në videon e realizuar mengjesin e sotëm ju mund të shikoni dhe të gjykoni vetë lidhur me trafikun dhe kohën që ju nevojitet të gjithë drejuesve të mjeteve për të kaluar aty.

%d bloggers like this: