“Rama po falimenton universitetet publike, greva e vetmja zgjidhje”

Nga Luçiano Boçi

Rama vazhdon të godasë Universitetet publike dhe vazhdon të stimulojë konfliktin e paqenë midis studentëve dhe pedagogëve.

Ai ende nuk ka rimbursuar pjesën e tarifës së bachelorit që i takon Universiteteve dhe po ushtron pa ndërprerë dhunë antiligjore dhe verbale ndaj pedagogëve.

Sot Universitetet nuk kanë asnjë mundësi, as për shpenzime operative e as për pagesa të tjera të planifikuara.

Universitetet po shkojnë drejt falimentimit.

Greva është e vetmja zgjidhje!

%d bloggers like this: