Qytetarja – Bashës: Rrëzojeni atë kriminel – barbon!

Lideri demokrat bisedoi me qytetarët, ndër të cilët edhe një punonjës I bordit të kullimit në Burrel. Ai i tha Bashës se Rama e shkatërroi fshatin.

“Ai nuk ka bërë asnjë gjë, e shkatërroi fshatin, shkatërroi vaditjet. Jam punonjës i bordit të kullimit, i shkatërroi bordet e kulllimit. Të gjitha veprat ujore janë copë-copë. Poshtë kjo qeveri e kriminelëve. E çove këtë popull në këmbë. Që tani ke votën popullore”, tha qytetari.

Një tjetër zonjë tha se nuk i interesojnë ekspozitat e kryeministrit në Gjermani, por kërkon një jetë më të mirë, ku të mosi mungojë ushqimi në tavolinë.

“Ai shkon në Gjermani për të bërë piktura, ç’më duhen mua pikturat e atij. Unë dua bukë të ha. Çmimi naftës, dritat, uji, tatimet, ne po na mbysin. Me 16 ose shkoni ta rrëzoni atë barbon. Ai është kriminel dhe barbon. Taksat tona ai i merr dhe ruan gruan e vetë në Surrel me badigardë. Na ka ardhur në majë të hundës!”, tha ajo.

Basha tha se më 16 shkurt do të bëjmë atë që bën çdo popull dhe çdo popull në Europë i përzen hajdutët.

%d bloggers like this: