Protestë, banorët bllokojnë autostradën Kavajë-Lushnje

Banorë të Rrogozhinës dhe të zonave përreth bllokuan në këto moment autostradën Kavajë-Lushnje, duke iu përgjigjur thirrjes së opozitës për të protestuar për situatën ekonomike dhe sociale që po përjeton vendi. Banorët deklarojnë se po protetsojnë për rritjen e çmimeve dhe mungesën e punësimit, largimin e të rinjve që nuk e shohin prespektiven në Shqipëri. Banorët kanë bllokuar autostradën në të dy anët e saj, pranë rrethrrotullimit të Rrogozhinës.

%d bloggers like this: