Ironia e Strazimirit: Gramoz, çoje parlamentin në Galigat

Gent Strazimiri në një koment në profilin zyrtar ironizon mbledhjen e befasishme të kuvendit pasditen e sotme. Ai i drejtohet kryetarit të kuvendit dhe i thotë ta shpjerë parlamentin në Galigat a në Salari se ashtu do të jetë më i qetë.

Statusi i plotë i Gent Strazimirit:

Qesharakë deri në dhimbje!!!

Grramos, dëgjo mua!

Shpjere parlamentin në Galigat a në Salari që të biesh rehat, se dhe kështu… seancë e befasishme “pa mendje” sikur s’vete…

PS. Parlamenti që ka frikë nga POPULLI, nuk është i POPULLIT, nga POPULLI e për POPULLIN!

%d bloggers like this: