Çfarë do të diskutohet sot në Kuvend?

Kuvendi mblidhet sot në seancë plenare. Në rendin e ditës së punimeve janë disa pr/ligje për shqyrtim, ku përfshihen edhe dy dekretet e Presidentit Ilir Meta, i cili ka kthyer për rishqyrtim dy ligje, atë për Noterinë dhe Ligjin për Kadastrën.

Seanca do dtë drejtohet nga kryetari I Kuvendit Gramoz Ruçi, ndërsa kryeministri i vendit nuk do të marrë pjesë në seancë, pasi ndodhet për vizitë zyrtare në Arabinë Saudite.

%d bloggers like this: