“Banda vendosi të mblidhet sot, në Kuvendin e Shqipërisë”

“Deputeti i nderit” Flamur Noka ka reaguar lidhur me vendimin e Gramoz Ruçit për vendimin për të mbledhur kuvendin në seancë plenare.  Sipas tij, banda vendosi të mblidhet sot pasi frika nga përballja me popullin i ka hyrë në palcë.

“Kështu si e kanë nisur vëtëm pritet të kalojnë në ilegalitet si pratia mëmë dikur”, shkruan Noka.

Statusi i plotë:

Banda vendosi ta bëjë sot seancën. Frika në palcë nga përballja me popullin në revoltë. Ata kështu si e kanë nisur vetëm pritet të kalojnë në ilegalitet si partia mëmë dikur. Nuk mund të fshihen e të shpëtojnë nga përballja me popullin. Të gjithë sot përballë parlamentit në ora 17:00 kundër së keqes që e ka emrin Edi Rama dhe sektit “Rilindje”.

%d bloggers like this: