Nis protesta e studentëve, bojkotohet mësimi në të gjithë vendin

Nis protesta në universitetet publike. Studentët e Gjuhëve të Huaja tregojnë vendosmërinë për të qendruar deri në përmbushjen e plotë të kërkesave: ndryshimin e ligjit të arsimit të lartë, që sjell përfaqësim në vendimmarrje, përgjysmim të tarifave, kushte më të mira për studentët në auditore dhe konvikte.

 

Pankarta me te cilen simbolizohet sot bojkoti ne Universitetin e Mjekesise

Simbolizimi i protestes se sotme ne Universitetin Bujqesor te Tiranes

Bojkot total në FSHS, Universiteti i Tiranës.

%d bloggers like this: